RU  EN

Platinum Plaza

НовиниНовини

Головна > Новини > Новини

Концерн АВЕК допоміг організувати зустріч податківців та бізнесменів

Концерн АВЕК допоміг організувати зустріч податківців та бізнесменів Нововведення в податкове законодавство все більше обростають чутками в підприємницькому середовищі. Щоб роз'яснити ситуацію і поставити всі крапки над «i», концерн АВЕК допоміг організувати зустріч податківців та бізнесменів.

З 1 січня 2017 року всі підприємці, незалежно від отримання доходу, зобов'язані сплачувати єдиний внесок на загальнообов'язкове соціальне страхування (ECВ). При цьому підприємці на єдиному податку 1 групи сплачують не менше 352 грн єдиного внеску, а решта - не менше 704 грн. в місяць. Планується, що отримання людиною пенсії в майбутньому буде залежати від сплачених сум єдиного внеску.
Крім цього змінилися і правила декларування доходів та розміри податків. Торговий центр "Барабашово" зараз є одним з найбільших в Європі, тут працюють близько 15 тисяч приватних підприємців. Цілком природно, що об'єктивна інформація про податкові нововведення тут дуже потрібна.
Концерн АВЕК допоміг організувати зустріч податківців та підприємців. Організація зацікавлена у створенні комфортних умов для ведення бізнесу, важливими критеріями яких є інформованість підприємців, зниження податкового навантаження та оптимізація системи оподаткування.
- Підприємці, що працюють на Барабашово, повинні бути поінформованими, повинні бути компетентними в області податкового законодавства. Режим живого діалогу і спілкування дозволяє ставити питання, іноді прості, іноді дуже складні, обговорити ці питання, вийти з якимись ініціативами до державної податкової служби.
Ми зі свого боку готові максимально сприяти тому, щоб зустрічі податківців і бізнесменів проходили частіше, - прокоментував захід голова правління ПАТ «Концерн АВЕК та Ко» Андрій Колос.

Про компанію  |  Сфери бізнесу  |  Новини  |  Контакти