RU  EN

Портал «Капитал. Время»

НовиниНовини

Головна > Новини > Новини

НОВА ПАРТІЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ВІД МІЖНАРОДНОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ФОНД ОЛЕКСАНДРА ФЕЛЬДМАНА», ПАТ «КОНЦЕРН АВЕК ТА КО» І ТЦ «БАРАБАШОВО» ДОСТАВЛЕНА МЕШКАНЦЯМ БАЛАКЛІЇ Черговим рейсом із гуманітарною допомогою для жителів Балаклії 26 березня доставлено одяг, предмети особистої гігієни, товари для дітей, продукти харчування і будматеріали. Загальна сума гуманітарної допомоги, наданої жителям м Балаклія, постраждалим в результаті серії вибухів на території військового складу 23 березня, з урахуванням останнього рейсу перевищила 100000 гривень.
Автобус РЛП «Фельдман Екопарк» доставив необхідні речі в пункти збору гуманітарної допомоги у м. Балаклія. Це вже не перший рейс у рамках спільної ініціативи Міжнародного благодійного фонду «Фонд Олександра Фельдмана», ПАТ «Концерн АВЕК і Ко», ТЦ «Барабашово». Цього разу до ініціативи долучилися підприємці торговельного центру, які надали предмети особистої гігієни, одяг і будматеріали.
Нагадаємо, ініціатива про збір допомоги для жителів м. Балаклія була прийнята в перші години після трагедії. Був створений оперативний штаб, організована робота пунктів прийому допомоги, організовано оповіщення підприємців ТЦ «Барабашово» про цю ініціативу. Роботи зі збирання та передачі нових партій гуманітарної допомоги тривають.

Повний список пунктів збору допомоги:
• приймальня МБФ «Фонд Олександра Фельдмана» (вул. Полтавський шлях, 57; т. 057 728 46 93),
• Галерея «АВЕК» (вул. Сумська, 70; т. +380 (95) 672 92 65),
• адміністрація ТЦ «Барабашово» (вул. Льва Ландау, 182, поверх 1, каб. 101, 109; т. + 380 (50) 343 93 69, +380 (50) 359 23 40),
• Фельдман Екопарк (сел. Лісове, вул. Київське шосе, 12; т. +380 (50) 401 09 12).

Продовжує роботу громадський штаб, який координуватиме збір речей і продуктів для постраждалих. З питаннями, пропозиціями і будь-якою інформацією звертайтесь за телефоном (095) 672-92-65.
Не залишайтеся байдужими!

Відділ маркетингу і комунікацій