RU  EN

НовиниНовини

Головна > Новини > Новини

Андрій Вінаков : ТЦ "Барабашово" переживе цей непростий час і вистоїть

Андрій Вінаков : ТЦ "Барабашово" переживе цей непростий час і вистоїть Новим генеральним директором ПрАТ "Концерн АВЭК та Ко" призначений Андрій Вінаков. Про першочергові завдання на новій посаді, планах і перспективах флагманського проекту Концерну - Торгового Центру "Барабашово" - в ексклюзивному інтерв'ю з новим керівником.
- Андрій Вікторович, ваше призначення стало несподіванкою для багатьох, чим воно викликане і які завдання поставили перед вами інвестори?
- У нас багато завдань, які концерн планує реалізувати найближчим часом, більше того, ми вже працюємо на середньострокову перспективу. Час не спинився, і ми не маємо права думати тільки про день сьогоднішній, ми як менеджери повинні дивитися далі: яким буде ТЦ через рік, два, п'ять...
Моє призначення - це перегрупування всередині команди для найбільш швидкого і ефективного вирішення завдань, поставлених інвесторами перед компанією і її менеджерами. Відразу відзначу, що плани дуже амбітні, тому і завдання непрості. Але ми вибудовуємо роботу виключно на командній взаємодії, в основі якої - довіра і взаєморозуміння. У нас немає " тих, що були" і "справжніх", "вчорашніх" і "сьогоднішніх". У кожного з нас є своя ділянка роботи, яка вимагає зусиль 24 години на добу.
- Що чекає на підприємців, є плани, якими можете поділитися вже зараз?
- Ми працюємо адресно, по кожній групі, по кожному майданчику. Наша сила зараз проявляється в усвідомленні необхідності гнучкості і індивідуального підходу в роботі, тут не може бути навіть дискусії. Можна скільки завгодно говорити про необхідність діалогу, але це залишиться порожнім струсом повітря, якщо не бачити перед собою конкретну людину. Діалог має бути адресним і предметним, з урахуванням специфіки бізнесу підприємця, його конкретної ситуації нині.
- Ситуація в країні, економіці, зниження рівня доходів населення - усе це впливає на купівельну здатність. Як вдається ТЦ "Барабашово" встояти при таких негативних економічних тенденціях, та ще і зберігати статус одного з найбільших торгових центрів України і Східної Європи?
- Так, є загальні тенденції в купівельній здатності, ситуації в торгівлі і так далі. Але ми працюємо в цьому напрямі, і у ТЦ тут є непогані перспективи. Ми прекрасно розуміємо і оцінюємо ризики, тому разом, об'єднавшись, ми готові пережити цей непростий час і вистояти. Сьогодні ми пробуємо нові підходи, знаходимо ресурси, засоби, щоб притягнути більше покупців. У нас сильна команда, а криза - це час, коли сильний повинен ставати ще сильніше. Для того, щоб відчувати упевненість в успішності такого масштабного проекту, як Торговельний Центр "Барабашово", потрібно мати в арсеналі не лише "красиві картинки" майбутнього, але і програму дій на кожен день. І у нас вона є, зміни будуть видні кожному підприємцеві і покупцеві "тут і зараз".

Про компанію  |  Сфери бізнесу  |  Новини  |  Контакти